De handen ineen op beursvloer De Gorinchemse Uitdaging

Om 17.00 uur opende wethouder Ro van Doesburg met een slag op de gong de 3e Gorinchemse Beursvloer bij het Da Vinci College. Een unieke beurs waar in alles kan worden verhandeld: Menskracht, advies, diensten, faciliteiten en materialen. Niet met geld maar met gesloten beurzen…

De Stip, Behouden Vaart en Dress for Success hebben de handen ineen geslagen en samen een deal gemaakt om een dag vol inspiratie en energie te organiseren voor werkzoekenden. Zij krijgen een training in de Amerikaanse schoolbus van De Stip en we sluiten de dag af bij Dress for Success waar iedereen voorzien wordt van een prachtige outfit. De deal is beklonken door de notaris en is een feit. Wederom veel respect voor de Gorinchemse Uitdaging en in het bijzonder voor Marleen van Zwienen.

Ook werd voor de 2e keer de MBO Award uitgereikt. De aanmoedigingsprijs voor lokaal Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Met de donatie van nieuwe meubels voor cliënten van o.a. het Leger des Heils, Vluchtelingenwerk en Humanitas heeft Van der Vliet in Arkel de award terecht in ontvangst mogen nemen.

Jan van Den Berg en Rudy-Jan van Zenderen, we gaan er een dag om nooit te vergeten van maken!