Train de Trainer

Kennis delen en vaardigheden doorontwikkelen

Wil je de bewezen succesvolle werkconcepten van De Stip implementeren binnen jouw gemeente? De Stip leidt consulenten/trainers op tot vakvolwassen professionals op trainersgebied, inclusief persoonlijke coaching en maakt op maat leerprogramma’s voor de gewenste doelgroepen.

Samenwerken voor het beste resultaat voor de klant

Veel gemeenten bieden intern workshops of trainingen aan voor de diverse doelgroepen die zij begeleiden. Deze worden gegeven door eigen medewerkers. De Stip heeft een ruime expertise op het gebied van leren en ontwikkelen. Wij delen onze kennis graag, want wie niet kan delen kan niet vermenigvuldigen!

Voor de leertrajecten op het gebied van werk, persoonlijke ontwikkeling, houding en gedrag en empowerment zijn wij een krachtige samenwerkingspartner. De Stip kan  faciliteren met de ontwikkeling van leerprogramma’s en daarbij jouw eigen medewerkers opleiden tot vakvolwassen trainers. Vaak hebben werkzoekenden al diverse trajecten doorlopen in hun zoektocht naar werk. Onze klanten geven aan dat de programma’s van De Stip verfrissend en vernieuwend zijn. De trainingen zijn didactisch vormgegeven en goed te volgen voor alle niveaus. Er is veel interactie en we doen daarbij een beroep op het nemen van eigen regie. Dit is een belangrijk punt voor de duurzaamheid van de uitstroom naar werk.

Help elkaar verder

Worden er ook groepsworkshops of trainingen aangeboden binnen jouw gemeente en wil jij hierbij gebruik maken van de ervaring van De Stip? Schakel ons dan in en samen maken we er iets moois van!

Pak pijnpunten aan

Mensen met een lange afstand tot de arbeidsmarkt kennen vaak problemen op uiteenlopende gebieden. Wanneer deze niet bij de bron worden aangepakt, is de kans op terugval groot.

Samen

Onze visie is dat iedereen meetelt en meedoet en we werken gezamelijk aan resultaat. Kennis groeit als je het met elkaar deelt. Onze coaching richt zich op zowel beginnende als meer ervaren trainers. 

Geen uitkering. Winst voor iedereen.