Hand in hand naar Werk Event De Kuip Rotterdam

Op donderdag 18 april 2019 organiseerden Werkgevers Servicepunt Rijnmond (WSPR) en Feyenoord Rotterdam dit event.

Met negen enthousiaste mensen uit Syrië en Eritrea bezochten we de fantastisch georganiseerde banenmarkt in De Kuip. Wat een ervaring als je ineens oog in oog staat met een grote diversiteit aan werkgevers. Maar we waren voorbereid 🙂

Met CV’s onder de arm, een gezonde dosis lef en goede begeleiding presenteerden de mensen zich op verschillende vakgebieden, daar waar hun competenties het meeste op aansluiten. Wij kijken in onze trajecten met name naar competenties en vaardigheden; naast het CV. Dit maakt het zoekperspectief voor mensen breder en vergroot de kans op werk aanzienlijk.

Met veel visitekaartjes, mooie vervolgafspraken en een grote glimlach op het gezicht gingen we eind van de middag weer terug in de bus naar de BAR-gemeenten.

Een speciaal bedankje aan de collega’s van de BAR-gemeenten voor de fijne samenwerking en aan Hans van Mechelen van Drive to Connect voor het inzetten van zijn bus. Onze eigen bus had een kleine reparatie nodig en hoe gaaf is het als een collega ondernemer je dan met spoed uit de brand helpt.