Utrecht Works: voor het talent van de toekomst!

Utrecht Works, the place to be voor de match tussen werkgevers en het talent van de toekomst, de jeugd!

Power, energie en talent van jongeren en andere werkzoekenden worden op dit event op een unieke manier verbonden aan het bedrijfsleven.

Utrecht Works, dit jaar alweer voor de 4e keer georganiseerd, is een initiatief van Rabobank Utrecht, Gemeente Utrecht, ROC Midden Nederland, het UWV en Brand New Job. Het event groeit elk jaar weer en dit jaar waren het aantal werkgevers en deelnemers booming.

Om alle deelnemers optimaal klaar te stomen voor de ontmoetingen met het grote aantal werkgevers verzorgden De Stip, Manpower en Brand New Job energieke workshops in presentatietechnieken. Wat een matches zijn er ontstaan, ongelofelijk wat er in één dag in gang gezet kan worden! Bijzonder veel respect voor het lef van alle deelnemers en de organisatoren die dit event mogelijk maken!

Ronald van Maldegem (Directeur Particulieren Rabobank), Paul van Maanen (voorzitter ROC), Klaas Verschuure (Wethouder Gemeente Utrecht) en Frank Berends (Directeur Brand New Job).

Manu van Kersbergen straalde als dagvoorzitter met als hoogtepunt de fantastische act van El Cappuccino (Urban met zang/rap en DJ).

De stagiaires en hostesses van Xtreme Events van het ROC zorgden voor een perfecte ondersteuning!