Waarom zou taalniveau werken in de weg moeten staan?

De regen en wind hielden ons gisteren niet tegen om van start te gaan met ons nieuwe project ‘Job-ready met De Stip’, in samenwerking met de BAR-gemeenten.

Onze gele bus haalde een prachtige groep mensen op uit de gemeenten Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk. De afkomst van de deelnemers was zeer divers, o.a. uit Eritrea, Syrië, Somalië, Irak en Iran. Wij zagen direct enorm veel talent, motivatie en energie, en dat al op de eerste dag.

Wat komt het binnen wanneer je als trainer de vraag stelt “Waar krijg jij energie van?” en het antwoord is: “Van dat ik leef…”
Wij realiseren ons te weinig wat migranten hebben meegemaakt op hun weg naar hier. Werk gaat veel mensen echt helpen en goed doen.

Ons integrale werkconcept richt zich op doorontwikkeling van het taalniveau, een gezonde leefstijl en fit worden en uiteraard op het vinden van werk. Ook geven wij naast het werken in de groep, de nodige individuele aandacht. Wij verwachten samen met de klantmanagers en accountmanagers van de BAR-gemeenten wederom mooie resultaten te gaan boeken. Iedereen job-ready!!!