Creatieve afsluiting Empowerment programma voor BAR Gemeenten

Op 30 oktober 2017 startten we als onderdeel van het project Focus@Work met een Empowerment programma voor de BAR Gemeenten in Ridderkerk. Een zeer bijzonder traject voor een grote groep werkzoekenden met een combinatie van Empowerment trainingen door De Stip, aansluitende verdiepingstrainingen vanuit de gemeente en mooie matches (bemiddeling naar werk) door de accountmanagers van BAR.

We hadden de eer de werkzoekenden goed te leren kennen door de weken heen en sloten op 15 december af met een creatieve training waarin de deelnemers een Moodboard maakten. Aan de hand van de vragen (Waar kom je vandaan)? en (Waar wil je naar toe)? vertelden zij met beelden hun persoonlijke verhaal.

Wat een kracht, emotie, humor en talent hebben wij vandaag mogen bewonderen. De groep met een grote diversiteit aan mooie mensen uit verschillende culturen en achtergronden deelden waar zij voor staan in het leven, wat hen heeft gevormd en wat zij willen bereiken. Dagen als deze blijven je altijd bij en laten je inzien hoeveel talent er zomaar beschikbaar is voor de arbeidsmarkt. Iedereen gaat zijn plekje vinden en daar gaat het om.

Dank aan de projectleiding, alle samenwerkingspartners binnen de BAR Gemeenten en in het bijzonder aan onze Power groep waarvan al veel mensen succes geboekt hebben en er nog velen volgen in de komende periode!

Ook bedankt voor de prachtige cadeautjes:-)))