Nieuwe Salestopper De Schildkamp

Op 16 maart 2017 startte Amiena het traject Wil met Stip naar Werk, een mooie samenwerking tussen De Stip en Werk & Inkomen Lekstroom (WIL).
Tijdens ons trainingsprogramma leerden we elkaar snel beter kennen en Amiena profileerde zich sterk. Net als veel mensen die tijdelijk buiten de arbeidsmarkt komen te staan droeg zij een rugzak met de nodige levenservaringen met zich mee, die haar gevormd hebben tot waar zij nu staat. Een prachtige vrouw die straalt en klaar is voor een nieuwe uitdaging. Maar wat moest die uitdaging dan worden? Na intensieve gesprekken en trainingen kwamen we los van cv achter haar echte talent. Amiena is een geboren verbinder en verkoper!
En laten wij nu net een geweldig netwerkcontact hebben die op dat moment een vacature had. Het gaat om Ralph Klaare van De Schildkamp, een bijzondere man die zich samen met ons al jaren inzet voor mensen die dat nodig hebben. We brachten hen met elkaar in contact en er was direct een klik, de kennismaking duurde meer dan 2 uur. Amiena werd een week later uitgenodigd voor een 2e gesprek en kreeg een geweldig aanbod voor een Salesfunctie om De Schildkamp nog meer bekendheid te gaan geven in heel Nederland.
Ralph verbindt zich aan zijn team en laat mensen zich optimaal ontwikkelen. Wie wil er nu niet voor zo’n kanjer werken! Op 1 mei 2017 start Amiena vol enthousiasme en wij komen haar binnenkort graag bezoeken als we met onze Amerikaanse Schoolbus een bezoekje brengen aan De Schildkamp.
We trainen regelmatig met onze groepen in de exclusieve Indoor Outdoor Beleving. Een mooie toevoeging op onze programma’s waar teambuilding, ontdekken van talenten en uiteraard ook lol centraal staan.
Ralph en Amiena, geniet van jullie veelbelovende samenwerking!