Wederom mooie resultaten Wil met Stip naar Werk!

Zo ziet een groep gelukkige mensen eruit die weer participeren op de arbeidsmarkt in een betaalde baan of hard op weg zijn naar die mooie nieuwe uitdaging!

Dat is waar Werk en Inkomen Lekstroom en De Stip zich gezamenlijk voor inzetten. We ontdekken de talenten van de deelnemers en maken gebruik van het netwerk van De Stip en van het WGSP van de gemeente. Met deze EN/EN constructie wordt iedere keer weer succes behaald.
De meetbare resultaten laten na 8 weken een uitstroom zien van 54% richting betaald werk en daarbij voeren de overgebleven deelnemers de komende weken nog kansrijke sollicitatiegesprekken.

Iedereen zet zich voor 100% in en er wordt volop gebruik gemaakt van alle tools die aangereikt worden om met een frisse en vernieuwende blik naar de huidige arbeidsmarkt te kijken. Enkele voorbeelden van functies die de deelnemers hebben bemachtigd lopen van salesrepresentative en administratief medewerkers tot facilitair medewerkers en zelfs een audicien die van zijn nieuwe werkgever een complete opleiding krijgt aangeboden.

Dit succes is uiteraard in eerste instantie te danken aan de inspanningen van de deelnemers zelf die eigen regie pakken om onafhankelijk van een uitkering aan het werk te gaan. Daarbij is de samenwerking tussen de werkcoaches, accountmanagers en De Stip faciliterend tijdens het groeiproces.
Dank aan onze samenwerkingspartners en veel succes in de toekomst gewenst voor deze mooie groep!