Exclusieve coaching met dieren WERKT!

Wat langdurige werkloosheid met mensen kan doen is soms niet te bevatten. Het gevoel van niet meer mee tellen in de werkmaatschappij kan in gedrag behoorlijke vervormingen veroorzaken. Wat altijd als vanzelfsprekend is geweest lukt ineens niet meer en dat leidt tot gevoelens van onmacht en eenzaamheid.

Bij De Stip besteden wij veel aandacht aan wat mensen ervaren en is er naast begeleiding in groepsverband ook veel ruimte voor wat op individuele basis nodig is. Vandaag boden wij 4 werkzoekenden een bijzondere ervaring aan. Met een door hen zelf ingebrachte leervraag kregen zij de gelegenheid om samen met 2 professionele begeleiders en Juliëtte (paard) te werken aan hun thema. De resultaten hiervan zijn verbluffend krachtig en geven de deelnemers op gevoelsniveau inzicht in waar de kern van het probleem zit. Juliëtte spiegelt gedrag en hiermee ontdekken zij direct hoe zij uit hun vicieuze  cirkel kunnen stappen. Verdere begeleiding is essentieel maar deze aanpak versnelt het leerproces met maanden.

Grote complimenten aan Piet Plaisier als professioneel paardencoach en eigenaar van de prachtige trainingslocatie De Paradijshoeve en Stip trainer/coach Jeannine Driessen. Zij zetten samen de deelnemers in hun kracht zodat zij stralend naar huis gingen!