FrisFacilitair op bezoek bij De Stip

Op vrijdag 22 juni 2018 bracht werkgever FrisFacilitair een bezoek aan De Stip te Ridderkerk.
Deze mooie organisatie biedt een totaalconcept aan op het gebied van facilitaire dienstverlening.

Zij zetten zich dagelijks in voor een duurzame toekomst en zijn een professionele partner voor de uitbesteding van werkzaamheden zoals, schoonmaak, wasserij, schilderwerk, scholing, re-integratie, hygiëne-artikelen en specialistische diensten.

Directeur Corine Vermeij en Mireille Hilgenkamp van personeelszaken van FrisFacilitair maakten ruim de tijd om de groepen werkzoekenden van de BAR-Gemeenten te ontmoeten.

De kandidaten hebben zichzelf gepresenteerd en konden op deze manier ontdekken wat voor eerste indruk zij maken bij een werkgever. Een nuttige en leerzame ervaring voor alle deelnemers want je hebt vaak maar kort de tijd om het beste van jezelf te laten zien. Ook fijn om van een gepassioneerde werkgever zelf te horen wat het dienstverlenende vak inhoudt.

FrisFacilitair biedt mensen volop de kans om zich te ontwikkelen richting de facetten van de facilitaire dienstverlening. Ook kijken zij echt naar de talenten van mensen los van het CV. Het mooie was dat zij voor enkele werkzoekenden wellicht nuttige netwerkcontacten hebben. Direct contact werkt motiverend en inspirerend.

Bedankt Corine en Mireille voor jullie waardevolle bijdrage!