Gastspreker Hidaya te gast bij Werkacademie Laborijn

Laborijn in Doetinchem is dit jaar gestart met een Werkacademie waar werken en leren gecombineerd en integraal wordt aangeboden. Daarmee biedt Laborijn werkzoekenden nog meer maatwerk bij hun zoektocht naar een baan. De Stip draagt samen met een team gedreven consulenten bij aan een mooi project voor jongeren, die binnen 12 weken naar school en/of werk worden begeleid.

Vandaag nodigden wij een Oud-Stip deelneemster uit die haar stappen naar het ondernemerschap kwam delen. Zij is dit jaar met begeleiding van De Stip en via de BBZ gestart met haar onderneming Carpet & Co. Haar verhaal en inspiratie helpen de gedreven jongeren om hun ambities te uiten, vragen te stellen en focus aan te brengen in wat zij willen bereiken. Hoe mooi is het dan als een onderneemster die dezelfde weg heeft bewandeld haar kennis en ervaring weer verder wil delen. Hidaya, je bent een topper!

Haar webshop is inmiddels live dus er kan volop besteld worden. Lees hier over de gedachte achter de onderneming van Hidaya en laat haar een vliegende start maken!

https://carpetandco.nl/product-categorie/over-ons/