Ann (61) zet haar carrière voort in Suriname

Bij De Stip hebben we het voorrecht om dagelijks mooie mensen te ontmoeten. Hoe leuk is het dan als je mag volgen hoe iemands carrière verloopt na een periode van bijstand. Ann Cairo raakte na haar 55e haar baan kwijt en volgde in 2016 onze trainingen. Een sprankelende vrouw, hoog opgeleid en een mooie carrière achter de rug binnen overheden, het bedrijfsleven en maatschappelijk georiënteerde organisaties. In 2012 en 2016 rondde zij nog stevige studies af met een MSc titel in Culture Organization and Management en Projectmanagement.

Afgelopen week mailden we nog via LinkedIn en vertelde ze ons dat ze een nieuwe baan heeft gevonden en wel in Suriname. Ze geeft loopbaanbegeleiding bij Janssen & Partners, de hogeschool van Suriname die gespecialiseerd is in Bedrijfskunde en ICT. Ze kan zich daar volop ontwikkelen en gaat op termijn ook lesgeven.

Dit verhaal zet mij regelmatig aan het denken. Waarom benutten we in Nederland het potentieel van de oudere medewerkers onvoldoende? Een mooie mix tussen jong en oud op de werkvloer is toch prachtig en er gaat zo veel kennis verloren. Ann, ontzettend bedankt voor jouw bericht en wij zijn trots op jouw stoere stap. Veel geluk en succes en we houden contact!