Werkgeversbezoek De Schildkamp met Escaperoom

Samenwerken, teambuilding en je probleemoplossend vermogen testen in de Escaperoom. Het kan allemaal bij De Schildkamp! Vandaag op de laatste trainingsdag van ons 8-weeks traject Met Stip naar Werk voor de BAR-gemeenten werden onze deelnemers verwelkomd door eigenaar Ralph Klaare en Amina Hassenmahomed. Amina nam vorig jaar deel aan ons traject en is inmiddels als accountmanager in vaste dienst bij De Schildkamp. Geweldig hoe zij nu andere werkzoekenden raakt en inspireert met haar persoonlijke verhaal. Er komen soms hobbels op je pad maar er blijven altijd weer nieuwe kansen komen. Amina is hier het levende bewijs van!

Na de lunch sloten we af en we kijken terug op grote ontwikkelstappen die de mensen hebben gemaakt. Diverse mensen hebben al een baan of uitzicht hierop en anderen zijn ontzettend gegroeid in zelfvertrouwen. We verliezen elkaar ook na deze trainingsdagen niet uit het oog tot iedereen zijn plek heeft gevonden.

Trots op alle deelnemers en het team van de BAR-gemeenten waar we intensief mee samenwerken voor resultaat.

Dank aan Ralph Klaare, Amina Hassenmahomed en Stephanie van der Leelie, van Escaperoom 0345 die de groepen fantastisch begeleidde.